قیف گوشتی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز مونا ناصری
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. گوشت را با پیاز، نمک وفلفل مخلوط کرده و از مایه گوشتی به اندازه یک نارنگی متوسط روی قالب شاخ گاوی شکل دهید و آن را در روغن سرخ کرده و بعد قالب را از آن جدا کنید.
  2. بادنجان کبابی را ساطوری کرده و با نمک، کره، پنیر و سیر کاملاً مخلوط نمایید و داخل قیف‌های گوشتی را پر کنید، روی هر قیف پنیر بپاشید و مدتی در فر قرار دهید تا وقتی که پنیر آب شود. برای تزیین از بادنجان کبابی و حلقه‌های گوجه و برگ ریحان استفاده کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید