فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم شود، سپس گوشت چرخکرده و رب گوجهفرنگی را به آن بیافزایید و تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آب آن کشیده شود. پس از آن، فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
پودر سیر، جعفری مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
نان نیمه آماده یوفکا را به وسیله قلمموی مخصوص آشپزی، به مقداری آب آغشته کنید، سپس کمی کره و روغن زیتون روی آنها بمالید.
سه لایه نان نیمه آماده را روی سطح کار قرار دهید و از مخلوط گوشت روی آنها بریزید، سه لایه دیگر نان نیمه آماده روی مخلوط گوشت قرار دهید، برش بزنید و آنها را داخل سینی فر بچینید.
تخممرغ و شیر را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی روی نانها بمالید و در آخر روی آنها کنجد بپاشید.
سینی را بهمدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا میتپایها بپزند و طلاییرنگ شوند. پس از پخت، سینی را از فر خارج کنید. میتپای آماده سرو است.
نکته
دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای یوفکا خشک نشود.