- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و نیم
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- برای تهیه ذرت خامه ای ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه خامه را از یخچال بیرون می آوریم تا به طور کامل با دمای محیط سازگار شود.
- سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن را داخل آن می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد ذرتها را به قابلمه می افزاییم و مداوم تفت می دهیم تا کمی سبک شود.
- حالا سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود و بعد فلفل هالوپینو را خیلی ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم بعد آرد را نیز اضافه میکنیم.
- سپس به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا آرد داخل مواد گلوله نشود (برای غلیظ شدن سس اضافه می کنیم) و آنوقت شیر را به همراه ادویه ها که عبارتند از آویشن، پودر پیاز، تخم گشنیز، فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم.
- در اینجا حرارت را کم می کنیم تا طعم دهنده ها عطر خود را پس بدهند و در آخر خامه را به باقی مواد اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه مواد روی حرارت بماند تا ذرت ها کاملا نرم شوند و سس به غلظت مناسب برسد.
- کره ذوب شده، ذرت خامه ای، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
- برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب ذرت خامه ای و کرهای شده، پنیر موزارلا و سپس دانه های ذرت، بچه ذرت و پنیر پارمزان را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- پیتزا را با از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود سپس روی آن را با ریحان تازه تزئین کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید