- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر را یا وردنه باز کنید. سپس روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کنار بگذارید.
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و پیاز را درون ماهیتابه کمی تفت دهید تا رنگ آن مقداری تغییر کند. سپس پیاز های تفت داده شده را به خمیر اضافه کنید.
- موزارلای رنده شده و پنیر خامهایی را روی خمیر اضافه کنید و بهمدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
- سپس پیتزا را از فر خارج کنید و روی آن آرگولا و پسته خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
- در آخر پیتزا را از فر خارج کنید و سریع برش بزنید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا پنیر خوب کش بیاید و پیتزا آماده سرو شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید