- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سیب زمینی ها را پوست بگیرید، آبکشی کنید و خرد کنید سپس در یک کاسه بزرگ با آب سرد به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید، بعد از ۳۰ دقیقه صاف کنید و خشک کنید.
- سیب زمینی ها را روی قالبی که کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید، روغن، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس به مدت ۱ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید و بعد از ۳۰ دقیقه آن ها را برگردانید تا روی دیگر آن نیز پخته شود سپس از فر خارج کنید و آنها را کنار بگذارید.
- روی حرارت متوسط کره را در قابلمه بزرگ ذوب کنید، آرد را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه روی حرارت هم بزنید، گوشت گاو، آب مرغ و فلفل را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، آن قدری روی حرارت باشد، تا به غلظت دلخواه به دست آید. از روی حرارت بردارید، بگذارید کمی خنک شود.
- سطح میزکار را آردپاشی کنید، خمیر را با وردنه باز کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، سیب زمینی سرخ شده، پپرونی و نیمی از پنیر چدار را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود، در آخر باقیمانده پنیر چدار و سس را روی آن بریزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید