برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
گل کلم را به اندازه کوچک خرد کنید و آن را به خمیر اضافه کنید به صورتی که تمام قسمتهای آن را بپوشاند.
گل کلمها را بر روی کاغذ روغنی گزاشته و در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه (برای هر طرف) در فر قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کنید، سس تند و عسل با یگدیکر مخلوط کرده و بر روی گل کلم ها بمالید و ۵ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید.
سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس رنچ، پنیر موزارلا، گل کلم آماده شده و مقداری دیگر پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.