فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
تکههای مرغ را در تابهای حاوی روغن زیتون، تفت دهید تا طلاییرنگ شوند، سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید.
قرص عصاره مرغ و کمی فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و تفت دهید، سپس خامه را افزوده و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا سس غلیظی بهدست آید. پنیر پامزان را به آن اضافه کنید، تابه را از روی حرارت بردارید ریحان را به آن بیافزایید و بگذارید مواد خنک شوند.
دو عدد خمیر پیراشکی را کف سینی قرار دهید، از مخلوط بالا به طور یکدست روی آنها بریزید. خمیرهای با قیمانده را به صورت نوارهای یک سانتیمتری برش بزنید و به صورت بافت روی مواد پهن کنید، سپس قسمتهای اضافی خمیر را برش زده و در آخر سطح آن را با قلمو به زرده تخممرغ آغشته کنید.
سینی را بهمدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا پیراشکی بپزد. پس از این مدت، پیراشکی را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکته
خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.