پیراشکی جامائیکایی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود، سپس سویا سس را بیافزایید و کمی تفت دهید.
  3. استاک گوشت، ادویه کاری، پودر سیر، آویشن، مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به تابه بیافزایید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا گوشت کاملاً مزه‌دار شود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط خنک شود.
  4. مواد را داخل خمیر پیراشکی قرار داده و به صورت دلخواه بپیچید.
  5. پیراشکی‌های آماده شده را داخل سینی فر بچینید. زرده تخم‌مرغ را با قلم‌موی مخصوص آشپزی، روی پیراشکی‌ها بمالید و کنجد را روی آنها بپاشید.
  6. سینی را به‌مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا پیراشکی‌ها بپزند و آماده شوند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کرده و پیراشکی‌ها را سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید