- امتیازدهی
- تدارک برای ۶ تا ۸ نفر
- زمان پخت ۴۰ دقیقه
- آماده سازی ۵۰ دقیقه
- آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت
محتویات
دستور پخت
- روغن را در تابه مناسبی بریزید و آنگاه اسفناج را افزوده و کمی تفت دهید، حالا شنبلیله، نمک و فلفل و قارچ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
- سپس شعله را خاموش کنید تا مواد خنک شود، سپس ژامبون و پنیر موزارلا را اضافه کرده و مخلوط نمائید آن را کنار بگذارید.
- حالا در ظرف مناسبی تخممرغ، آرد، شیر، پوره اسفناج، نمک و فلفل را مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا مواد صاف و یکدست شود.
- اینک تابه مناسبی را با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود هر بار یک ملاقه از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش کنید قدری صبر کنید تا کرپ پخته شود سپس زیر و رو کنید.
- کرپهای آماده را در ظرف مناسبی برگردانید، این کار را تکرار کنید تا تمامی مواد تمام شود.
- اینک پنیر لبنه را به مواد اضافه و مخلوط کنید و آنگاه هر بار قدری از مواد را روی کرپها بریزید و به شکل دلخواه آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با پنیر موزارلای اضافی بپوشانید.
- اکنون کرپها را در فر از پیش گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید