کرپ اسفناج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ تا ۸ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۵۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در تابه مناسبی بریزید و آن‌گاه اسفناج را افزوده و کمی تفت دهید، حالا شنبلیله، نمک و فلفل و قارچ را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
  2. سپس شعله را خاموش کنید تا مواد خنک شود، سپس ژامبون و پنیر موزارلا را اضافه کرده و مخلوط نمائید آن را کنار بگذارید.
  3. حالا در ظرف مناسبی تخم‌مرغ، آرد، شیر، پوره اسفناج، نمک و فلفل را مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا مواد صاف و یکدست شود.
  4. اینک تابه مناسبی را با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود هر بار یک ملاقه از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش کنید قدری صبر کنید تا کرپ پخته شود سپس زیر و رو کنید.
  5. کرپ‌های آماده را در ظرف مناسبی برگردانید، این کار را تکرار کنید تا تمامی مواد تمام شود.
  6. اینک پنیر لبنه را به مواد اضافه و مخلوط کنید و آن‌گاه هر بار قدری از مواد را روی کرپ‌ها بریزید و به شکل دلخواه آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با پنیر موزارلای اضافی بپوشانید.
  7. اکنون کرپ‌ها را در فر از پیش گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید