کباب بقچه

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز را ریز خرد کرده و داخل مقداری کره و به همراه گوشت تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. ریحان خشک را افزوده و هویج حلقه‌ای خرد شده را اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید. سیب‌زمینی چهارگوش ریز خرد شده را افزوده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. در آخر ۲ پیمانه آب داغ افزوده و با حرارت ملایم بپزید.
  2. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا مواد خنک شود. برای تهیه کرپ‌ها، تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا کمی باز شوند و بعد شیر را افزوده و مخلوط کنید. در آخر آرد را افزوده و مخلوط کنید.
  3. با ملاقه از مواد کرپ برداشته و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار داده و کرپ‌ها را بپزید. بعد از پخت تمام کرپ‌ها، کرپ‌ها را دانه دانه برداشته و داخل پیاله بگذارید و از مواد میانی داخل آن ریخته و بپیچید. بعد داخل سینی فر چرب شده برگردانید و روی آن پنیر پیتزای ورق‌های و گوجه‌فرنگی و فلفل حلقه شده قرار داده و داخل فرگرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد، تا زمانیکه پنیر آب شود قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید