- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۵۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- ۱.فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. برش های کدو را با ۱ قاشق غذاخوری روغن چرب کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. سپس قسمت های برش خرده را روی قالب فر قرار داده و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید.
- ۲.کدو ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود. سپس با استفاده از یک چنگال، داخل کدو حلوایی را مانند رشته بتراشید و باقی مانده آن را کنار بگذارید.
- ۳.مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، ۲ قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. مرغ را اضافه کرده و در حدود ۸ دقیقه آن را تفت دهید. سپس آن را از از تابه خارج کرده، بگذارید ۵ دقیقه خک شود و سپس آن را به اندازه ی کوچک برش دهید.
- ۴.در همان ماهیتابه مرغ روی حرارت متوسط، ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید، سپس سیر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه با تفت دهید. سپس شیر و آب مرغ را به سیر اضافه کرده و بگذارید بجوشد. بعد از چند دقیقه خامه، پارمزان و فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسد.
- ۵.سپس کدو هایی که داخل آن را خالی کرده بودیم را با رشته های کدو، تکه های مرغ و سس پر میکنیم و هم میزنیم تا به خوبی با هم مخلوط شوند سپس روی آن پنیر موزارلا ریخته و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. در آخر از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود و با جعفری آن را تزئین کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید