- امتیازدهی
- تدارک برای ۶ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۳۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید.
- آنگاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید.
- حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
- سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید و پنیر بریزید و گوجهها را رویش بچینید.
- اینک روی گوجهها آویشن بپاشید، حالا تخممرغ و شیر را مخلوط کنید و با قلمو اطراف خمیر را رومال کنید.
- سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید تا اطراف نان کاملا طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید