فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف پخت خود را چرب کنید. کدو حلوایی ها را در سینی بچینید و روغن زیتون بپاشید و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و لبه های آن طلایی شود.
در این فاصله ورقه های لازانیا را در آب جوش خوب نمک زده تا بپزید. زیر آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
ورقه های ماکارونی را روی یک تخته بگذارید و از طول نصف کنید. هر تکه ژامبون را از طول به نوارهایی به عرض ۳ سانتی متر برش دهید.
با چنگال، کدو پخته شده را له کنید. یک قاشق چای خوری پر از کدو را روی ورقه های پاستا پخش کرده و ژامبون را روی آن قرار دهید.
سپس پاستا را به شکل گرد درآورید.
یک ظرف مناسب را با کره چرب کرده و ۱ فنجان سس بشامل را کف آن پخش کنید. رول های پاستا را داخل سس بچینید و باقی مانده سس بشامل و موزارلا رنده شده را روی آن بریزید و با فویل بپوشانید.
۳۰-۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید سپس فویل را بردارید و چند دقیقه زیر گریل قرار دهید تا حباب بزند و طلایی شود.