کدو، شوید، تخممرغ، نمک، فلفل، سیر، آرد و پنیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و آنگاه در تابه مناسبی به قطر ۲۳ سانتیمتر ۲ قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود.
حالا یک چهارم از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و با حرکت دست به تمام نقاط تابه پخش کنید و روی حرارت ملایم آن را بپزید سپس زیر و رو کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.
اینک کوکو را بر روی سطح مناسبی برگردانید و این کار را تکرار کنید تا ۴ کوکو از کدو آماده شود.
حالا ماست و سیر را مخلوط کنید و یکی از کوکوها را در ظرف مناسبی بگذارید، روی سطح آن ماست و سیر بمالید و شوید بپاشید، سپس رویش حلقههای گوجهفرنگی بگذارید.
مجددا کرپ دیگر را قرار دهید و این کار را تکرار کنید تا آخرین کوکو، قدری بفشارید و یکساعت در یخچال بگذارید، اکنون آن را برای سرو کردن برش بزنید.